​

10 sanat

Санат Кумара

Време на промяна

 

В книгата са събрани всички диктовки дадени от Санат Кумара чрез Посланика на Великото Бяло Братство Татяна Микушина в периода 4 март 2005 г. - 10 януари 2008 г.

 

"Повишава се нивото на вибрациите на планетата. На Земята идват нови енергии. Голяма част от човечеството усеща тези енергии във вид на невъзможност и безсмисленост да продължава да блуждае по същите пътечки в тъмнината, които то е следвало много и много хилядолетия.

Това се проявява като чувство на неудовлетвореност, сърдечна тъга и очакване на нещо, което ще се случи едва ли не всеки момент. Най-чувствителните хора са загубили интерес към своите обикновени занимания. Като че ли нищо от това, което преди е изглеждало значимо и е представлявало смисъл на живота, днес няма ни най-малко значение. Всички предишни занимания: празно пилеене на времето с приятели, гледане на безкрайни сериали, търсенето на нови празни забавления изглежда са загубили всякакъв смисъл.  Всичко това напомня за външния блясък на празничната украса, останала след изминалия празник. Днес всичко това вече е лишено от смисъл."

Санат Кумара, 4 март 2005 г.

Бутон е книга

 

 

 <<<   Обратно в раздел "Книги"